Meedoen

Hé zorgzame collega! Sluit jij je aan bij de Salland Community?

Een toegankelijk platform organiseren waar Sallanders en zelfstandigen met zorggerelateerde diensten elkaar kunnen informeren en inspireren, dat is wat wij met de Salland Community willen bereiken. Doe jij met ons mee? 

Vind jij het ook belangrijk dat de zorg gewoon mensgericht is en goed toegankelijk, in je eigen regio? Dat iedereen zich breed kan oriënteren op zorgoplossingen, voor kleine en grote zorgvragen, in elke levensfase, en zo preventief mogelijk? Wil jij hier concreet aan bijdragen, in een netwerk met gelijkgestemden? Jouw verhaal vertellen en jouw diensten profileren, fysiek en digitaal, vanuit gedeelde waarden en positieve gezondheid?

Sluit je dan aan bij de Salland Community, een gezamenlijk initiatief van:

o ‘Beleefstijl Salland’- Zorgadvieswinkel
o ‘Zorgsaam in Salland’ – Online platform voor gezondheid en zorg
o ‘Kiek an’ – Regionale talkshow zorgeditie

Verbonden door visie en vakmanschap creëren we samen de waarde die nodig is, voor een goed leven, voor mensen die op zorg zijn aangewezen. De Salland Community wil een toegankelijk platform organiseren waar Sallanders en zelfstandigen met zorggerelateerde diensten, elkaar informeren en inspireren. De Salland Community wil samen met jou de regionale zorg-mogelijkheden in brede zin onder de aandacht brengen zodat Salland zich kan oriënteren op één plek.

Wil jij hier concreet aan bijdragen, in een netwerk met gelijkgestemden? Heel graag, Salland verdient dat. Interesse? Meer informatie vind je hier. Mailen mag ook, dat kan naar info@beleefstijlsalland.nl

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten